Og alle intentioner er der endnu..

Jeg må  bare konstatere, at jeg er helt færdig og udmattet og at denne uge har jeg så skulle fokusere på intet andet end at være mig selv. Ikke være alt muligt jeg ikke er. Jeg ved mit træningsprogram starter på tirsdag. Sidder netop nu og forbereder mig. Men havde ikke engang energien til at deltage i det facebook online “spørg om alt” som ellers var tilgængeligt i dag. Punktum, ikke mere af det, alle har forstået det nu. Træt med træt på og så tager jeg den derfra.

Ny uge, nyt perspektiv. Jeg har i de seneste mange dage,  også accepteret det faktum, at jeg skal helt forfra, fuldkommen ned i gear, og så skal det hele nok blive godt, men jeg ved, at min utålmodighed bliver sat på prøve.  Jeg er dog klar til kampen. Næste år ved samme tid, er jeg stærkere, mere energifyldt, har ombygget min krop, er glad og lykkelig og så er jeg selvfølgelig røgfri.

#jegstarterforfra

 

Love L