Det hashtag fandt jeg på igår

Jeg fik mig nemlig en øjenåbner af format efter at have lyttet til det sidste af 3 podcasts som jeg har modtaget på mail

Disse 3 podcasts handler om at være træt, at være skadet/have smerter og ikke mindst stress.
Og hvad det gør ved kroppen, hvis ikke man lige lytter til den.
Jeg har det sidste halve års tid været enormt træt, har ikke spist fornuftigt og sværest af alt, ikke fået min træning til at spille igen.

Jeg har tænkt, at jeg da helt sikkert bare skulle tage mig lidt sammen, og så komme i sving. Men jo mere jeg har forsøgt, jo mere har min krop haft modstand og jeg er bare blevet mere træt og udmattet (og frustreret og irriteret)

Men de 3 podcasts fik simpelthen det hele til at falde på plads i mit hovede. Jeg kan nu simpelthen starte forfra.
Al træning, vægttab og ro i hovedet, skal bygges stille og roligt op igen.

Min guru ud i dette, har den fedeste tilgang til at hjælpe kvinder som mig, kvinder hvor livet altså dukker op og du måske misser din træning, hvor livet dukker op og arbejdet tager al tiden og i det hele taget er hun bare fantastisk til at formidle sine budskaber og få sådan en som mig til at forstå, at det nytter ikke at presse på, tværtimod, sæt tempoet ned, når kroppen siger fra. Den har ikke brug for pisk og ekstra hårde træningspas. Faktisk bør man sætte sig ned og forholde sig helt roligt, og starte med nogle blide flows (som hun naturligvis guider så fint og fortæller hvad effekten er undervejs) Det er så der jeg er lige nu.

Med hendes opmuntring

Hun er bare fantastisk!

Så idag er dagen #jegstarterforfra går i luften

Jeg udfordrer naturligvis mig selv, så mine seneste mange rygestopsforsøg, er nu forandret til rygestop – aldrig mere ryger (og ja jeg har læst Allen Carrs bog i dag, fået visualiseret mit rygemonster og nu er jeg ikke-ryger)

Skrev i samme forbindelse et lille brev til mig selv.  Rygere kan nemlig let glemme hvad der oprindeligt lå til grund for
rygestoppet. Hos mig er det bl.a. :

* Jeg vil have min smagssans tilbage
* Jeg vil have min lugtesans tilbage
* Jeg vil af med min konstant tilstoppede næse og nyseanfald
* Hosten og trykken for brystet
og der er såmænd flere ting i brevet, men det giver vist et godt billede af hvorfor jeg er ikke-ryger nu.

Så idag starter jeg forfra
Jeg skal helt ned i kroppen igen og finde mig selv
Jeg er stoppet med at ryge
Jeg har lavet et rigtig dejligt flow med fokus på bevægelighed

Jeg er afslappet og glad. Humøret er langt bedre end det længe har været.
Jeg er jo i færd med at opnå noget helt fantastisk

#jegstarterforfra

Kærligst Laila