Jeg var helt høj i går over planer og hvad jeg har sat mig for

Og så blev det tirsdag….

Dagen i dag, har været lidt hård at flere grunde, og jeg kan godt mærke der lige er lidt at arbejde med. Det er så afgjort vigtigt for mig at jeg hele tiden navigerer positivt i mit tankespind. Der kommer så mange ting ind på lystavlen hele tiden og jeg kan virkelig få inviteret meget unødvendigt indenfor som påvirker mig til dyk i humøret, især når jeg ved at jeg er lidt skrøbelig indvendig lige nu.

Ikke-ryger, ja det vil jeg jo gerne sige, men har røget lidt i dag (og ja det var lidt men stadig rygning). Jeg slår ikke mig selv, jeg ved så udemærket god,t at dem der er hårdest ved rygerne, det er rygerne selv.  I morgen er jeg oppe på hesten igen. Jeg giver ikke op. Jeg kom i situationer som jeg godt kan genkende som triggere, dem skal jeg forsøge at undgå, men med bl.a. mit job, kan det være vanskeligt helt at undgå.  Det vil så være fokus for en periode. Triggerne skal undgås så meget som jeg kan, uden at jeg så holder helt op med at leve hver dag.

Kærligst L